Vorige Artikel 12 van 12 Volgende

Met een smog-masker en rijstkoker naar China

22 oktober 2018

Visum, check. Smog-masker, check. Rijstkoker, check. Vliegtickets (voor de scherpste prijs), check. Alle overnachtingen, bijna check. En zo is de lijst nog een héél stuk langer voor de twee weken China die eraan komen voor freestyle BMX atlete Shanice. Ze rijdt begin november de UCI BMX Freestyle World Cup én het WK 2018 UCI Urban Cycling World Championchip achter elkaar in Chengdu.

En dat is spannend, mega spannend. Dit keer gaat BMX coach Albert Moonen gelukkig mee voor de broodnodige support. Vallen en opstaan kan Shanice als geen ander, maar de tijd is aangebroken om alles op alles te zetten voor de Olympische spelen in 2020.

Als je deze website hebt doorgelopen of via via van Shanice hebt gehoord, weet je vast dat ze sponsoring nodig heeft. Want hoe ze alles voor elkaar heeft gebokst tot nu toe is al een gouden medaille waard, maar er is meer nodig. Inmiddels heeft ze via sponsoring veel musthaves op de rit, het komt nu neer op geld om alle kwalificatiewedstrijden te bekostigen. 

Hoe dan ook, zondag vliegt ze richting China met Albert en gaat ze knallen! De finales kunnen we waarschijnlijk live online meekijken. Zodra we de links hebben, posten we deze hier op de nieuwspagina.

Hoe dan met het smog-masker en de rijstkoker zit? Nou dat masker is onmisbaar voor de vervuilde lucht in China. Als je vanuit Nederland die kant op gaat ben je zo'n hoge smog waarde niet gewend en moet je jezelf er echt tegen beschermen. Zeker als topsporter die een prestatie moet neerzetten! En de rijstkoker is om het strakke, healthy (en kostenbesparend) eetschema van Shanice aan te houden. Twee vliegen in één klap.

Niets missen van Shanice’s journey? Meld je aan voor de Journey update nieuwsbrief en volg haar reis op weg naar Tokyo Olympics 2020!

© 2018 - 2020 Shanice Silva Cruz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel