Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Sterk worden

1 augustus 2019

Er is veel gebeurd de afgelopen tijd! Shanice is momenteel aan het bijkomen van een knieblessure die zij in Japan opliep tijdens FISE Hiroshima. Haar knie 'plopte' de verkeerde kant op middenin een run tijdens de wedstrijd. Bikkel als ze is, ging ze ermee door, maar ontdekte tijdens de challenge in Kroatië dat er toch iets niet ok was.

In het kort zijn haar kruisbanden en meniscus niet in orde. Ze is onder behandeling van een arts en er is een plan opgesteld. Er wordt momenteel hard opgetraind om de knie weer zo sterk mogelijk te maken. Hierdoor miste ze helaas een aantal wedstrijden én het NK afgelopen juli.

Shanice zou Shanice niet zijn als ze er niet voor 1000% voor gaat met deelname in China als het voorlopige doel in oktober aanstaande. Daar gaat ze knallen, dat is een ding wat zeker is. 

Nieuwe sponsors!

Haar sponsors blijken ook nu weer goud, ze krijgt hulp, geduld en tijd. Er zijn ook twee nieuwe sponsors bijgekomen die haar zeker ook hierbij goed kunnen gaan helpen. 

Urban sports

Urban Sports is een kennis- en innovatiecentrum op het gebied van beweging en voeding. Deze partij kan Shanice helpen nog beter te worden in wat ze doet. Zij sponsoren Shanice door haar hun diensten aan te bieden.

Wiggert Meerman

Shanice luistert graag naar de podcasts van de Eindbazen en Wiggert Meerman. Ze is dan ook enorm blij met de coaching die zij heeft aangeboden gekregen van Wiggert. Hij gaat haar mentaal begeleiding geven en klaar maken voor de wedstrijden die nog komen gaan. Top!

Wil jij Shanice ook sponsoren? 

Geweldig! Bekijk hier de Sponsor packs en Sponsor donaties en neem zeker even contact met ons op. Via GETFUNDED kan dat ook met iDEAL.

Direct, veilig en snel doneren met iDEAL >>>

 

© 2018 - 2020 Shanice Silva Cruz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel